VÁNOČNÍ ZROZENÍ

VÁNOČNÍ ZROZENÍ

Anotace: Pochybnost ve víře

VÁNOČNÍ ZROZENÍ

Co dělat, když Zrození se stává pochybností?
Co dělat, když Vánoce se valí?
Pochybovat, odmítat a utíkat?
Lze všechno
však času je dost.
Můžem si o zvycích předčítat
a které jsou nám blízké vybírat
a přát si
ať přiletí k nám štěstí.
Ať máme máme cit
nechat lidi podle jejich zvyku žít
a do života jim nemluvit.
Přát jim i sobě
v této zvláštní době
umět budovat
lásku v srdci
rozum v hlavě
a pochopit, že i Zrození
může smysl mít.

Přeju příjemné prožití svátků.
Autor Teta Vodnářová, 24.12.2019
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí