ZLOM

ZLOM

Anotace: Lyrická báseň

Chtěl bych cosi.

Mám ten pocit.

Dnes, zítra, dnes,

ztrácím světa třes.

 

Otevřené pondělí 

uhlazené uterý, nekonečná

středa. Poznám, co je třeba.

Až přijde ten čas, který není

váš. Je tvůj není můj, vracím z díky

tedy, všechny vyzvrácené někdy.

Svět je taký, tuze zbloudilý a celý velmi

potemněle hnědý.

 

Dopis už dávno napsaný, nesmělý a

pomalý. Mnoho válek, bez vycpávek.

Moře krve jako prve. Dnes v noci o

půl druhé. Něco stále zbude, vrah tu

stále bude. Rozseká tě na nudličky,

tak už kurva, sfoukni všechny svíčky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor triceps, 09.01.2020
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí