Kdo to se mnou

Kdo to se mnou

Jsem to stále já
pořád to samé dokola
ve spirále stoupám
do propasti klesám

dva malé světy jakoby
v jednom těle byly by
spolu i když samotní
do linky spletení

kam ta linka míří
konec jestli za mříží
nebo do samotného ráje
kdo se mnou to hraje

jestli bůh nebo osud
každým coulem odsud
chtěl bych odletět
z dálky na to pohledět
Autor ManBNamed, 01.02.2020
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, nadhled musí být
a hned to člověk vidí z jiné perspektivy. ;-)

01.02.2020 19:28:25 | jenommarie

nemůžu než souhlasit :)

04.02.2020 02:57:35 | ManBNamed

;-)

04.02.2020 07:18:37 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí