417 hz

417 hz

Anotace: melancholie života a noci...

 

 Myšlenky na vlny, na oceán, na nekonečnou pouť lidské samoty, západy slunce, písčité duny, azurové oblaka a nesmírnou dálavu obzoru. vše, co uvolňuje tísnivý pocit na lidské hrudi a dává za pravdu rozletu nad krajinou naší duše. 

 

Skutečnost, mrazivá, betonová džungle, krev a pot, slzy a vznášející skladby, ona, milující, láskyplná, tvůrčí, darující, svíjivá a hravá. Mezi dokonalou samotou mých snů a touhou odjet do dálky je most, který staví jedině odvaha. 

 

Vratké pochopení, těžkosti rodiny, rozbitá vnímavost, doušky melancholie, dary odpuštění, vločky padající z nebe a tající na líci. Hudba, jenž mne léčí a unáší směrem do vnitřní síně Tvojí moci.

 

 

Autor Happyyz, 04.02.2020
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: MiMiKa, Frr, Imaginant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň.
Máš toho ,, hodně na srdci."
..ST..

11.11.2020 22:07:41 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí