Doprava

Doprava

Doprava

 

Zahni doleva

zahni doprava

je ucpaná cestovní doprava

a chce mi srá *

 

Vyse* se na dopravu

odbočky novou nápravu

máš jasný cíl

 

a kolem tebe lidi jsou díly

při kterých dostáváš se někdy k cíli

hlavně jeď dál

třeba zastav se opodál

jen nenech si rušit cestu

či odbočit z cíle

nezpomeň, že na tvé cestě

je tvá píle.

Autor Anež, 05.02.2020
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí