ŽE

ŽE

Anotace: Lyrická báseň, už nejsou třásně.

Démon v hlavě 

zná tvou paměť.

Démon v hlavě, je

tam taky při popravě.

 

Tvojí duše, zatím kluše.

Zazvoní zvonec náhle je

tu, kde se vzal ten konec.

Slyšíš hluše nic netuše,

někdo už to napsal. Zapsal

přitom všechno téměř, zaspal.

To co jsi jen ty, celistvostí

posedlý.

 

Ukrutný mrákotný podivín.

Celé dny jen spí a spí. Bez

života je to hmota, co se jen

tuhle, támhle, taky tudy smotá.

 

Koláž z křídel neprůsvitných

sídel. Kdo tam bydlí kdopak

tam asi sídlí, je hrubý nebo

vlídný. Zcela cizý lovec světla

ještě spí. Probudí se v půlnoci, loví

jen tvůj úděl. Je to příděl emocí

zasazený do noci.

 

 

 

Autor triceps, 12.03.2020
Přečteno 212x
Tipy 2
Poslední tipující: Imaginant, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí