Smysl

Smysl

Hledám a hledám
zkouším najít to co jsem ztratil
čtu o víře a o tom za hranici.

Duše se vrhá z místa na místo
jsem blízko, ale zároveň tak daleko.

Občas ztrácím smysl
a nedokážu přemýšlet
Obracím se k lidem a knihám,
abych aspoň něco cítil.
Autor mysl v klobouku, 23.03.2020
Přečteno 209x
Tipy 3
Poslední tipující: Dívka ze Středozemě, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smysl se kolikrát vytrácí všem, kolísáme, ale dobrá cesta ;-) smysl má

23.03.2020 09:28:45 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí