BUMBRLÍK

BUMBRLÍK

Anotace: Lyrická báseň

Sociální invalida, jež ten svět 

skrze ty své mříže vidí. Všechno

víš vše už znáš, proč se tedy takhle

nechováš. Je tu stráž ktérá tě vždy 

k zemi rázně srazí. Neukázuj tvář 

tvař se neutrálně nepochybně defektně.

 

Zaryla se do mně svými drápy. Už mne

má nepustí neodpustí, jsem chycen v pasti

kde se kosti drtí. Je tu i má zrada zcela bez

mříží ale tebe nikdy neopustí, jen tu krev co

z nosu náhle se ti zpustila. Červená hustá

ještě teplá tak tam si ukápla , čeho pak si ukázka. 

 

Je v tom sám v městě plném, avšak on 

je tak individuálně takto nemyle utkán, z podivností.

Zcela osamocen na první pohled zcela zdráv, no to

druhé podívání už není žádný hit, spíše jenom potutelný 

shit. A ten třetí pohled už není ani co by šlo říci, jen v

minutě příští, můžeš okamžitě do těch sraček zase odejít.

 

Takový nedodělaný nefunkční prototyp.Krok do 

prázdná taková nudná procházka, jen se smát nebo 

se plačící třást, čas ti ubíhá nikdo nepochopí nezpozná.

 

Člověk je tu co se tu nepovedl, ruku zvedl chtěl říci já

tu jsem ale to je každému u prdele. Kytka krásně voní

ale svět už tolik ne, prostě tu je. Je to místo propletené

špatně někdy čtené. Cítí jen úzkost a strach a ještě plno

toho co bys nikdy cítit nechtěl a to imrvére.

 

Je tam v té díře, to hnusné pomalé tlení. Život si běží

do těch svých slononovinových věží. Vidím tě v zrcadle

tvé oči, co tam je, ano je to tam napsané. Já vím že už dále

více není v tom těle, co vidím v odrazu. Tak prý už sbohem ale

už prý definitivně navždy. Zazvonil zvonec prý už konec žádný

přídavek, odejdi někam kam patří špatný odlitek člověka.

 

Tak sakra kurva zmrde proč to takhle je, jděte všichni

do prdele. Chtěl bych to řvát ale ani hlásku nevydám.

Naopak ještě více hlouběji do své beznaděje se propadám.

Padám stále padám není konce není začátek není níc jen ten

můj mozek v rozepří. Ano je má vlastní ušitá přímo na mne. 

Nicota nevoní nesmrdí, je jen taková že smrt je ji jen vyrovná.

Tu znám velmi dobře obklopí mne ze všech stran a začne se

utahovat, tak co řekne tak už to vzdej skoč vezmi nůž, tak co nuž.

 

 

 

 

 

 

Autor triceps, 03.04.2020
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí