No.5

No.5

Anotace: Slunce do srdce idiotů.

Chytáme múzu.
Tajeme ledy.
Ve skrytu duše skrýváme zármutky.
Chceme se vidět nahý.
Nahý ve smyslu okna,
do duše tvý chci vidět.
Bez všech těch kabátů a světa tíhy.

°
Kopretina rozkvetla,
protože už neumírá na nedostatek něhy.
Něhy, ve smyslu vody.
Voda je pro ní bránou k nádechu.
Stejně tak slunce,
oknem do srdce idiotů.

°
Když slunce se rozsvítí,
vymněknem všichni.
Někdy i z radosti,
nosíme si kytky.
Někdy ze zoufalství.
Vkládáme je do dlaně těm,
kteří si nikdy nedovolili býti dítětem.

Autor doslovaodslova, 06.04.2020
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí