BALÓN

BALÓN

Anotace: Oplocený pozemek, vstup zakázán.

Jsem ochoten

až budu úpěnlivě

pochopen, říci pravdu

nebo lež jako věž, to mi

brachu svěř. Jaká je ta

tvá bohorovná lež. 

 

Jsem tu i možná 

zde za plotem a

jsem ochoten říci 

vše tak jak tu leží

někdy i běží a někdy

jen ledabyle stojí v

ve sračkách nepokoje.

 

Měl jsem sen že 

jednou se dojmy

zvednou a půjdou 

si tou svoji cestou 

necestou. Do polí 

a do luk tam si 

lehnou mezi tou

nudou už nidy

nevstanou. Prostě

tam ležet zůstanou.

Než je najdou a řeknou

jak jsou trapně mrtvý.

Co jen prd ví. Kam půjdou

nebo spíše zapnou level

klišé, ne nemá centrum 

v břiše. Půjdou tam kde

kde nepoznají klam

 

Někam tam kde už

nic ani není, ale přesto

se kdosi odkud si na tebe.

ledabyle neustále kření.

Smích takový až skoro

nucený. Od ucha k uchu 

chudák roztrhnul si hubu.

 

Rozdupaný ksicht na 

malinké neidentifikovatekné

kousíčky. Všude jen krev a něco

co kdysi bylo asi mozkem.

Je to hnusné pokoukání.

Je my zle a potravu už 

rozleptanou jsem tam 

vyzvŕátil. Jak někdo a 

proč ta brutallita byla 

tady nalita. Člověk už

není člověk, je už oběť.

Ummrlec umlácený tak

dokonale k smri. 

 

Je to podivné včera

člověk dnes už mrtvola.

Pro červy potrava až velitel

tu svou četu k snědku toho

těla zavolá. Smrt tu je přišla

neohlášena, někomu do běžícího

života vstoupila. Ani se nekryla řekla

hned jsem tu pro tebe, nebe peklo

není, už nic nebude prostě šlus a konečná.

 

 

Autor triceps, 28.05.2020
Přečteno 175x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nepokoje a strach v duši, máme každý, někdo více někdo míň, někdo vůbec. Někdy je třeba odpusťit páru, odpusťit druhým, sobě. Dlouho to nejde, možná nepůjde, důležité ale je, pustit si tuhle myšlenku. Pak snad někdy přijde i dobrý konec v tvých básních

29.05.2020 06:33:21 | Isla

Snad možná někdy, nevím prostě jen naslouchám. Chtěl bych slunce v duši, vypisuji
se z toho co mne tíží.

29.05.2020 10:57:16 | triceps

Tomu rozumím... Tak pěknou tvorbu. Krásný den ti přeji :)

29.05.2020 15:58:19 | Isla

Děkuji a měj se taky krásně.

29.05.2020 19:20:14 | triceps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí