Fénix

Fénix

Jak Fénix vstávám z popela,
a letím k slunci výš.
K oblakům a ke Světlu,
stále k lásce blíž...

Jak fénix vstávám z popela,
svou naději ti dám.
Vždy jak dítě zakřičím,
když po dni umírám.

Být ptákem stále těší mne,
zestárnout a žít...
Znovu se zas narodit,
jak dítě život křtít...

Jak Fénix se vždy probudím,
svou naději ti dám
že všechno těžké ukončí
mnoho nových rán...
Autor Jarovanek, 20.06.2020
Přečteno 262x
Tipy 11
Poslední tipující: ARNOKULT, Kyška, Emily Říhová, Tomcat, Donne, Psavec, Kapka, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi ;)

20.06.2020 22:03:56 | Emily Říhová

Ta je moc hezká. *ST
(mám také jednu o Fénixovi..ale spíše tu nadějnou pro všechny)

20.06.2020 12:33:04 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí