BOD

BOD

Anotace: Zlom povstane, cítí se dotčen.

Došel čas, došel včas.
Tma je stínem tvé temnoty.
Dokaž něco, třeba že jsi to ty.
Či ono slabomyslné slovo.
Olovo v těle někoho, zatraceného.

Ztraceného v orgasmu smrti.
Cítíš to pnutí, jež tě zahltí.
Otázka nevyřčená, visící v osudí.

V osudí osudu, kopím zasažen.
Smrtí poražen, v rozletu proražen.
Dech se krátí, tak co kdy se vrátí.

Sen se zdá, na svět by rád přišel.
Ale proto tu není, zvládá to menu.
Krok za krokem, spolu s pokrokem.
Budeš jen nakonec, zlomeným otrokem.

Nač být jen prorokem, skok za skokem.
Skáčou tam dolů, zdraví se, říkají si sbohem.
Pá, čau, dobrý den, dobrou noc, či celý den.
Vezmi mě tam, sen už není, dávno někam
odešel..

Autor triceps, 30.06.2020
Přečteno 143x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí