JE SLEPÁ?

JE SLEPÁ?

Anotace: Policajt nebo vrah, nebo nějak tak.

Poprava se nekoná že prý
korona. Na smrt poslaný
mohl by se nakazit a dokonce
i zemřít. To si nemohou dovolit
jen stát, ho může zavraždit.

Justice tak zahlcená, systém v
němž se lehce z tebe může stát
odsouzenec, na trvalou smrt. Byl
jsi tam ale nezabil, ten co to udělal
domluvil se dřív. Všechny napráskal
pár let si odsedí a pak bude volný jako
pták.

Nezletilý souzený jako dospělý, jsi-li
černý, lehce se to může stát. Justice
spravedlnost jen tobě, výsměch do očí.
Domluvíš se, doživotí nebo tě čeká i trest smrti.
Policajt tenká čára která se lety ve službě
snadněji překročí, tak co jsi zločinec taký
ten s plackou policajta.

Hlídka zastaví vůz černý řidič, podezřelý
pohyb. Prý on udělal, nebo jen jakýsi odraz
něčeho, To mu stačí vytáhne zbraň, střílí jako
zběsilý. Jde k oběti žádná zbraň, vytáhne si
tu druhou co na kotníku nosí, vystřelí z ní párkrát,
pak mu ji vloží do ruky. S kolegou se domluví.
Musí držet spolu, jako zločinci ve zbrani s uniformou.

Kurva je rok 2020 a přeci zločinci v uniformách.
Dělají že jsou policajti, kolik jich je, kolik z nich
berou úplatky, kolik z nich už někoho zavraždil.
Kolik z nich bylo za svůj zločin, natočený i na video.
Kolik odsouzeno, asi by na jejich spočítání stačila by, 
ruka jedna. A když se to stane směšné tresty, výsměch
obětem. A proto se to pořád děje, zločinci jsou v
řadách policie. Jen prosím ať je nikdy nepotkám
nechci skončit na pitevním stole, naze ustrojen.
Rozpárán, odvážené vnitřnosti, pak lajdáckým
stehem sešit. Takhle možná skončíš když potkáš,
toho co má prý chránit a pomáhat, asi tobě do hrobu.

 

Autor triceps, 02.07.2020
Přečteno 149x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí