PEL

PEL

Anotace: Kolemjdoucí, ví že.

 

Zmizím už nevidím
Zatajen propojen.
Utopen rozkraden

Plen v síti v kóje
Stručnost pokorná
Odpornost odporná

Zrůda uhnětena
Cudnost pohlcena
Stojíš je tam cena

Uhněten z hlíny
Vytvořen z díky
Okolnost vytvořena

Zmiznu v šedé šedi
Kolize neví že by tě
Ustrojena v negližé

Potopený rozdrcený
Chtěný už posouzený
Dobrý nebo už bodrý

Kráčí skrze oheň
Drobnost unesená
Letmý dotek něhy

Zrada uzardělá
Pole plné plochy
Dobrý nebo špatný

Kráčím do té tlamy
Sežehnut moudře
Teplota kráčející kam

Odsouzený do nikam
Kolečko se trudně točí
Moje očí utopené v jiných

Starý nebo slizce mladý
Kroky utopené v nitru té
Podoben lehce utopen

Pokrok toliko odlidštěný
Těla co by něco chtěla
Mrak temný tak akorát

Chtěl bych to někdo tak
Konec netahá za zvonec
Přišla zněly zvony utrpení

Nechci býti koncem vzorce
Za čas prostor temný povstal
Čas jako nezměrnost utajená.

Autor triceps, 05.07.2020
Přečteno 138x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí