BLIVAJZ

BLIVAJZ

Anotace: Od nectnosti k pochybám.

Svítám si tu v tom těle.
Ruskou ruletu, si zahraji.
Naliji si lávy, plný šálek.
Otevřu, vyrvu, vše na zámek.

Proudím si tu jako řeka která
jen pár vět řekla a potom jako
blázen stále jenom tekla. Otvírám
svůj nůž, v podobě šikmého meče.

Ups něco teče, to asi ten nůž, už.
Nic jiného neumí jen člověka zahubí.
Zahoď ho do někoho, ustavičné pochyby.
Už je v nějakém těle, které potom tak nějak
spadlo, vehementně na zem.

Stmívá se mně, vně taky konejšivý svět
ledajaký. Zazněl výkřik z plna hrdla asi
vyšel. Někomu je zle, třeba je i zabit a
potom zakryt. Hlínou, nebo betonem
zalit, do nějaké stavby konec záhady.

Máš se dobře, máš se špatně, máš se
víceméně na dvě věci. Konec řečí dost
už bylo nářků, vezmi si tu látku, prý ti
potom bude lépe. Řekl dealer drogový.

Autor triceps, 08.07.2020
Přečteno 132x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí