NUDAAA..

NUDAAA..

Anotace: Skrytý za keř, zcela neviditelný.

Cenzor, jako hnusné slizké..
Násilí prý tu mám, odevzdám.
Piš jen krásně, vždyť život je taký.
Tak strašně sladký, pokrytectví mat.
Dostala moc ale zdá se, že až moc.

Noc přebarvená na slunečný den.
Vlez si sem a ještě široký škleb.
Věty zabalené do prostěradla. Ale
kape z nich krev, těch zesnulých.

Zastřelených, ubodaných, prostrčených
mlýnkem na maso. Všude kape, ta rudost
jen pokrytec nevidí, neslyší, všechno kreslí
na růžovo. Utíkám skrze pole minové, tak co kdy
už teď, je jenom změť masa, živí takřka.

Co nemá, noha kamsi odletěla, ruka visí
jenom pomocí kůže. Rozpáraný, střepina
v břiše, ta tam předtím nebyla. Jo asi umře,
zač jsi bojoval, za svou vlast nu a kde ji máš.
Tisíce mil daleko, tak ty jsi sem přišel chcípnout.

Nebo jsi si přišel vydělat, zabíjet tě tedy baví, tady
můžeš a ještě tě za to platí. No není ten svět
tak krásný, připravený k totálnímu zhasnutí. Ironie
v prsa se bije, to je tak postrčené do reality prachbídné..
Vítám tě tu jen si tu nezvykej moc, třeba tě někdo
po té, ve vaně kyselinou rozpustí.

Tvůj život nudné to místo, vše se opakuje tak si
řekneš, to takhle bude celý život. Jo bude zbývá
ti ještě pět minut, než tě rozpářu jako prase, nu zase.
Visí na háku za kůži na zádech, kape z něj krev jen
po kapkách. Už je tu ten vraždící psychopat, igelit
potažen v rukou skalpel, řeže od krku až po penis.

Vše se najednou vyvalí, je to smrad cítíš tu čerstvost.
Srdce ještě bije, vytáhne ho z trhnutím ještě pár
škubnutí, konečně už je mrtvý, nic už neví, nevidí.
Prý už padesátý chtěl být chycen, ale policie hnusná mrdka.
Ani neví že někdo chybí, byli to bezdomovci, Někdo
kdo nikomu chybět nebude, jsi taky takový, pozor si dej.
Šedivá zóna plna nicotností, ruku v pěst do vzduchu ji dej.

 

Autor triceps, 20.07.2020
Přečteno 127x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí