VIP

VIP

Anotace: Nedostaneš co si zasloužíš, někdy vždy.

Uvrhnu tě do smrti, rozkopu duši.
Proklínám tě nenávidím, v sobě křičím.
Každý den to v sobě pěstuji. Musím
tě zabít, nebo ty zabiješ mně voják nultý.
Vezme pušku zkontroluje, zásobníky.
Bude jich dosti až zabíjení začne ty své
tance tancovat.

Utíkám jako o život střílím zabíjím, nestačím
měnit zásobníky. Náhle došly, padám do díry
kulomet tu pořád střílí. Dělá z lidí třísky z krve,
z odňatých údů, rozpáraných bachorů. Kurva
skočil tu nepřítel, nemohu vystřelit vrhnu se na
něj biji pěstí do toho ksichtu, než je z něj jenom
kaše, nebo spíše haše. Beru mrtvým střelivo je
jich tu dosti, pro zabíjení lidí prý jsou jiní zlý, ne jako já.
Proto je musím zabít, propaganda zlověstnosti.

Jsem v extázi adrenalin mne pohltil, dejte mi
lidí, je tu ještě někdo na zabití. Nebo si je vyrobím.
Utopený ve své mysli danou do otáček, chcípni.
Je na mně jeho krev utloukl jsem ho do smrti, jeho mozek
explodoval rána za ranou vlastníma rukama dán
tam kam vás všechny dám, odevzdám tvou smrtelnost.
Vnikl mi do úst, cítím se jako hovno na cestě mým potrubím.
Jo, chci pryč už nechci zabíjet. Utíkám z té díry do
věčnosti, kulky se mně štítí prošel jsem do nepřátelského
zákopu. Střílím zabíjím bodám bajonetem, dýkou
střílím pistolí. Už je nás více vyhráli jsme bitvu jen
jednu, kolik ještě čeká prokletá je tahle věta, zelenáče.

 

Autor triceps, 21.07.2020
Přečteno 130x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí