MŘI

MŘI

Anotace: Uskočil na minu vstoupil ups..

Zním jako deska poškrábaná.
Slyším řev neslyším už tiše.
Propadám se do hlubiny, už.
Vyskakuji k nadechnutí zas.
Prostoupený jasnou temnotou.
Upleten z hadů tak moc jedovatých.

Němý zrovna proslov, dlouhý má.
Slepý kontroluje, jakost na konci nocí.
Oslintaný ušpiněný, ale je to člověk.
Mrtvý na stole, svou krev propouští.
Vzatý na milost, jen malíček mu usekli.

Koktavý jako prostředník, mezi vládami.
Bezdomovec náhle všechny zachránil.
On tu tašku vzal, a až byl zcela sám otevřel.
Zbyl jen po něm smrad, spáleného masa.
Dron létá si tu, tebe možná taky zabije.
Je mu to jedno, nebo dvě možná i tří a více.

Shodí na tebe raketu, pošlou tě do země, pardon
to byla mýlka. Jaký tam má život hodnotu, asi
pramalou. Šlapou ti na botu, dům vyhodí ti
do vzduchu. Výdělek pro vojáky zabít si někoho
tam v té poušti. Psychopat nemůže se dočkat až
někoho popraví. A ještě prachy vydělá, ne žádní
hrdinové jen lidi, co slídí a chtějí prachy, no já taky.
Ale zabíjet kvůli tomu nepůjdu, země zrozená z krve.

 

Autor triceps, 22.07.2020
Přečteno 160x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí