Proud žvota

Proud žvota

Od kolébky do hroby a do dali
Lopata od hlíny a slzy v očích
Křik děcka, který láme skály
Život jak tajuplná věc

Pohyby v čase vrásky na cele přidávají
Růst rostliny se stonkem nohou
Cesty osudu svůj poklad vykrádájí
Sám svým pirátem s příběhy co tonou

Potápějíc se v zapomnění délky bytí

Závod, který nejde zvládnou
Páska vítězů bez špetky poruchy
Nikdo nikdy nevyhrál a stejně prahnou
Po zlatě vítězů a hrdinou bytostí
Ve zmatku epochy

Která vládla tvoji dobou
Autor Roy, 22.07.2020
Přečteno 205x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí