TICHO

TICHO

Anotace: Brouci už nic nechtějí.

Zadýchám se utíkám, kam
Do lesních par jitra, už dnes.
Otevřu cestu napíšu manifest.
Rozevřu cestu, blízko tratoliště.
Vystavím ti stopku, nechci tě svést.
Chci se vést na kapce rosy, i v noci.

Uteču všem co mě chtějí jen pro sebe.
Nezačnu prosit o život, tak už sekni.
Nic neříkej jen prosby si nech, palba.
Začala ten hlavní střet, tu zástavu nes.
Nejsi mrtvý, držíš ten textil, vezmi jen kus.
Střelen do hlavy, ve předu dírka vzadu nic.

Náhlé ticho, bezprostřední střet, z těl vypadlých
střev. Uhnětené ticho dané už urousané, prst na
ústa si klade. Je tu ticho jen to občasné sténání
mrtvých jež volají toho jež je stvořil. Nevolají boha
jen chtějí svoji matku, její pohlazení při odcházení.
Odchází s pocitem nenávratna, netlučou na žádnou
bránu ono už nic není, je ticho klid a červi. 

Autor triceps, 24.07.2020
Přečteno 156x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí