NOSNOST

NOSNOST

Anotace: Setkání či, nezamyšlené zklamání.

Utopen ve slze, veskrze
Úsečný pohled, nebo jenom škleb
Zrádné ráno, odpoledne hnedle
Zatčen za co zač a nač, proč, kdož
Upozaděn není vidět, průhledný jest

Maska jako sázka, nasaď nevnímej
Uklidím tu tíhu, vezmu si tu vinu.
Stín ve stínu lehnul, padl, zvadl, kladl
Most či jen zlost, daná přes řeku
Vinen z vinou splyne, dusí se a plive

Neutekl stál a klekl z úst jen povzdech
Čest máš ji, ochraňuj, nepadej ozvi se
Prázdná cela vyplněna vzduchem vraha
Vytržen ze svého habitatu, nevrlý a nepochopen
Ústa malá velký slova, dokonalá, zanícená, myšlenka

 

 

 

 

Autor triceps, 27.07.2020
Přečteno 140x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí