DODNES

DODNES

Anotace: Pes letí vzduchem.

Nesouměrný zcela věrný zakopl o gesto
Jedno město hodně lidí potlesk sklidil
Uložil do stodoly tam ho suší tiše bezmezně
Tlukot srdce už nezní tak hraje jinou melodii
Čarodějnice nebo chytrá žena ten oheň to nepozná

Utopenec v láku utopenec v řece oba dva už nic nepoví
Smál se otevřel tu hubu bez zubů tady já už nebudu
Něco řekl pak se smekl padal na zem jako obyčejný blázen
Země padá nic ji nedrží lidé padají z té elipsy rovnou do nicoty
Utišená zrada výlet do bez svědomí vypovím svůj příběh pitomý

Rozkaz zazněl výstřely do těly procházejí zhasl klesl hlesl
Proč se neusmíváš nikdo tě nezabije nezbije neurve ruce cizý
Úsměv letmý něco napoví asi jen tvé rozpoložení tak už setni
Utekl z náručí smrti utíká dodnes zazněl potlesk tak už ho mají
Neustále jenom ve finále pořadu blbý a blbější je náš zdejší pokrytec. 

Autor triceps, 29.07.2020
Přečteno 135x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí