DESÁTÝ

DESÁTÝ

Anotace: Zrezly cely slzy opuchlé.

Mraky se zatáhly a já s nimi
Žíly se mi z rukou vynořily
Zapínám zip cudně slzy osuším
Propukl onen v pláč cítím mráz
Zlobím jsem rozčilený tak co zlo

V koutě je to odložené tvoje ponuré ne
Kdo odpoví na mé otázky s provázky
Něco zmizí něco se objeví cizí element
Prostě se jen tak točím potom až skočím
Sebou natolik vyčerpán vynořím se a křičím

Lež tíží máš ji taky u sebe uloženou ve spíži
Na co vlastně čekám údy rozsekány proč tu dlím
Bolest ti napoví odpoví rozmluví ne tohle určitě nikdy
Skryt v tom těle nevidíš mně jak tu v kleče pláču uzři
Rozbitý celý v krvi čpím tu jako maják ztracený drze v mlze

 

Autor triceps, 30.07.2020
Přečteno 174x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí