PRAVDY

PRAVDY

Anotace: Smutek škrtí zármutek.

Vylit do okolí jako ukřivděná povodeň
Šíp je v kuši nejí suši nemá ani duši prý
Klam je v mnoha tvorech a jejich tlam
Šíří se to jako nákaza bytostná námraza
Vždycky zloděj miliardu můžeš mýt.

Zbitý rozčleněn na atomy ode zdi ke zdi
Někdo klečí o něco prosí tahle poloha se mi nelíbí
Známka vkusu dá ti pusu nebo pěstí
Utrhnu si tebe možná potkám sevření
Zabit kulkou prostoduchou zavři oči přej si

Je to ta pistole co má ty náboje prý jako odpověď
Nožem rozřízl mu tvář od ucha k uchu prý se takhle smál
Nebyl starý nebyl mladý smrti je to u prdele
Je tak mrzký je tolik slizký říkejme mu Pitomie
Dokonalý svět pln dělových salv utni a vzkřikni

Stala se minulost je tvou součástí nevymaž ji
Nehraj tu hru Ruskou kolt tě nemá rád
Hlava vyměněna za mrzkou kaši tak ho našli
Očividně zabil destinace na něčích životech nezáleží
Uvěřil lži spíše chce věřit mozek pak nač odpal rozbij

Autor triceps, 31.07.2020
Přečteno 135x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdy jsou kruté a mívají vždy více úhlů.
Běží ti ten film..jsk gengsterovka uvnitř hlavy...chaos ven a ten nádech ať nabírá..jiné barvy ;-)

31.07.2020 15:03:28 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí