SORRY

SORRY

Anotace: Závod si už začal proč co mu kdo udělal.

Utracený v zájmu špinavé většiny
Odklizen do pozice lotosového květu
Už je to vrah zabil v opilosti vyrval bulvu oční
Někdo tu klečí o něco prosí skopnu ho z té hory
Hrozné ticho tu je až tě z toho bolí uši něco řekni

Něco se nedá vrátit zpět ubodaný tisíci ranami
Mimochodem byl to taky člověk už to poznat není
Houpe se ve větru sem a tam vítr je tu pán
Zboří dům odešle dům jako pošťák doručí psaní.
Otevírám oči už nic nevnímám necítím svůj líc

Drncání toho vozidla řev té sanitky křičí na ty auta
Už jsem tam někdo pořád mluví co se my stalo haló
Prudké světlo svítí do očí svlékají mně stydím se říkám ne
Zdál se my ošklivý sen spím proč mne fackují křičí na mne
Probuzen zdrogovaný rozložen a zase složen doufám že správně

Kapka za kapkou z té výšky skáčou bez padáku na tvrdou zem
Kápla na mně kapka potom další a ještě mnoho dalších stačí
Nervozita a úzkost jsou mrchy bezcitné posílají tě stále na WC
Pomáhat a chránit nebo spíše obtěžovat a neustále prudit.
Utíkám zakopávám o jiné rozšlápnul jsem hlavu tak sorry.

 

Autor triceps, 31.07.2020
Přečteno 150x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí