PLAZI

PLAZI

Anotace: Odstrčený na všechny strany

Zalitý měsícem jsem tu.
Chvěju se je mi zle, nechtěl
jsem ještě být. Je brzo ještě
mělo tu býti ticho. Měl odeznít
jen vzlykot, tikot mých hodin.

Snůška plná nesmyslů jsem
to já nechci tu znít, tak jak
zní falešně hudba zahraná.
Odemykám své zákoutí nic
tam není, jen specifický tlukot
mého srdce. Bojím se že přestane
tlouci.

Probouzím se v noci, nemohu se
nadechnout nebo vydechnout už
nevím. Myslel jsem že už nastal ten
čas, příliš brzy, pomyslel jsem si. Otevírám
věci myslím lidi, jako plechovky je v nich
to co je i ve mně? Je tam stejné svinstvo
smrad a hnusnota, tak tohle je člověk ve své
výrazné nelichotivé nicotnosti.

Otázku nelehkou jsem si nastolil pak
ji řádně nasolil, to aby se nezkazila než
mi odpoví. Ruku mi zkroutí, zlomí strčí
mi ji do pusy a jen tak zlehka zadusí. Zápasím
tu o život nebo o smrt, jakou mám v ruce
vstupenku do jakého ze světů. Zavolám si
popletu tak co jak ti jde ten svetr je už hotový,
můžu si ho obléci a kam tedy mám jít.

Odcházím za zvuku chorálů, ne to nemusíte.
Držte prostě hudbu, já chci tu černou jinou
ne. Jsem na cestě potkávám tu lidi bez hlav
bez čuráků a bez kund. Někteří nemají ani
nohy tak se plazí, jsou teď tedy plazi, všichni
jsou nazí já taky. Zhasly je tu tma, do sebe
narážíme, náhle rozsvítí jsem od krve ne není
má nějaká vražda se o mně asi otřela.

Už nechci nic cesty mám dost zastavím
se, sednu na lavičku a už se nehnu tady
možná zdechnu. Či nadechnu se k novému
zbytečnému žití. Nevím posadím se tu a posečkám.
Klam lež a nenávist v tom mém světě, hraje prim.
Zhasni tam do rukou si vezmu motorovou pilu
a trochu to tam zarovnám. No aby tam bylo hezké
krásné prostředí pro lidi, nějaké kimono hnědé se mi
zamotalo do té pily natolik motorové. Jo to svinstvo
někam po cestě vyhodím, lépe se tu dýchá bez někoho.

Autor triceps, 01.08.2020
Přečteno 196x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí