Vysoko, vysoký

Vysoko, vysoký

Jsem bůh a dávám sobě milost
Jsem hříšník, co prosí o mír
Osobní strážce, který nikdy nespí
Jsem kat, který seká hlavy
Soudím jen svého ďábla, boha, ktery dává dary
Jsem anděl, který křídla nechal ležet
Ten zloděj, který musí pouze běžet
Jsem vše co zda se byt jasné
Nejsem nic, tak je to prosté
Jsem člověk!
Autor Roy, 04.08.2020
Přečteno 203x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobrý

05.08.2020 06:49:58 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí