STUPNICE N

STUPNICE N

Anotace: Jde bez vůle, zatvrzele.

Výkřik asi poslední.
Zlost jako tajná zbraň.
Uskočím před vozidlem
drze. Jdu rovnou za nosem.
Desetikolová saň nepustím
ji jen tak, zastavím ji svoji
maličkostí. Skočím před ní
brzdí přejela to tělo, to asi
chtělo. Být jen masová haše.

Tak už zase mrtev, co dát do
pytle. Všude okolo je jeho bytí.
Našli hlavu, našli kus trupu, zvrací.
Asi neviděli to z čeho je ten člověk
složen, a že nevydrží vše. Prostě
se rozloží, opustí své pevné skupenství.
Je z něj jen hromada neštěstí.
Skládačka no jo lidské puzzle.
Něco se do té truhly musí dát.
Aby měli červy co z gustem žrát.

Vytvořen za účelem jakým, prosím.
Řekni konkrétně tenhle člověk, proč.
Je takový proč má ty myšlenky, zmaten.
Ukřivděn dávám mu za pravdu, opravdu.
Ve své skrýši, něco slyším, potápím slzu.
Do těch ostatních pláče když ho svět nevidí.
Umírá bezprostředně potom když ostatní spí.
Útočí zabíjí, radši sebe než tebe, zasloužíš smrt?

Utvořen na základě jakých plánů, kde jsou.
Chci je vidět nákres toho těla, co ho nosívám.
Kde se stala chyba, proč nejsem ku prospěchu
svém vytvořen, Proč mé tělo jde proti mne, proč
má mysl jen sračky vytváří. Odcházím do světel.
Dej mi drogu dej mi něco abych mohl žít, ne skryt být.
Ne neskočím nerozbiji to své tělo, koule na to nemám.
Tak to vše strpím odevzdaný, prazvláštně bez krve podřezaný.
Dekapitace jako smlouva se životem rozvázána jest, právě teď.
.

 

Autor triceps, 22.08.2020
Přečteno 126x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí