ZDÁNÍ

ZDÁNÍ

Anotace: Je to on, kde vzal ty tři brady?

Ustrnulý jen tak sedí.
Nehledí na nic a na vše.
Hodiny bez známek žití.
Přesto živí, pojď blíže.
Spatříš teď ano hmit oka.
Je tedy živ proč nic nedělá.
Že by živí mrtví, nevím nepovím.

Najednou je tu změna, pohnul se.
Zase je zapnut do polohy života.
Co je to za druh prý že je to člověk.
Vypadá tak někdy i tak mluví, záhada..
Proč vypadává, proč zkamení uzři to.
Pozoruji člověka ale možná je to jen, to.
Mimozemšťan z jaké planety, co chce.

Jen člověk to je, ale není obyčejný, je jetý.
Něco mu chybí úsměv nemá, asi ani neví
co to je. Někdy něco píše, pak upadá do
své říše. Je mu tam lépe ale smích si za
rukojmí nebere. Píšu zprávu o tom úkazu.
Je to tedy člověk, něco mu ale úporně schází.

Žije ano technicky ano, něco jako život
u něj probíhá. Ale sociální dovednosti zcela
chabé, ví co má dělat ale bojkotuje se.
Bojuje boj už zcela prohraný, zdá se mi.
Závěrem, je to tvor zcela zbytečný, možná
by bylo záhodno jeho existenci zcela ukončit.
Nahradit stejným ale novým typem, výkonným
bez chyb včera již bylo pozdě, to je můj report.

 

Autor triceps, 23.08.2020
Přečteno 131x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí