POCESTNÝ

POCESTNÝ

Anotace: Jářku, už to není co to bylo.

Trhán bezostyšnost na cáry.
Uniknu zubu času., kousne si.
Polykám zlost, možná zabil bych.
Prodali ho na trhu jako dobytek.
Vezmu ho svléknu a prodám též.

Směju se, hubu otevřenou dokořán.
To byla utopie, to byla lež jako ta šikmá
věž. Kurva kdy už spadne, rozbije se na
tři tisíce čtyři sta pět kusů. Unikl v kusu
tak že je naze oděný. Život je většinou
jen takový hnusný rezavý křáp.

Člověk ráno vstane něco se otevře.
Jo tvá huba v zrcadle se kření, když
si myje zuby. Ksicht a vůbec vše, natře
se a pak to zase smyje, ta jedna svině.
Natahován na skřipec, krapet větší.
Kůň nasedl ve stáji na člověka a už
někam upalují, do dáli.

Tma je někdy tak ješitná a okázale řvoucí.
Slova za slovem, myšlenka vyhozena z hlavy.
Zůstane tam nebo už zemře, na slovní lítost.
Servilní nebo ten co v tvé prdeli tam zrovna sídlí.
Život je mým osobním soudcem i popravčím. Za
předpokladu, že máš svědomité svědomí. Psychopat
se začal smát, a lidi dle své libosti směle masakrovat.

Autor triceps, 25.08.2020
Přečteno 156x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí