BRÁNA

BRÁNA

Anotace: Vešel tam, oknem vyhozen.

Běsy mé, se oběsí.
Nové zas, obrostou mně.
V objetí doteku, zrůdnosti.
Nosím ho jako, předzvěst.
Mé nedokonalosti, znělé.
V mém těle tak, uzardělém.

Stojím tu čekám, odkud.
Přijde rána, nebo úskok.
Čekám na potoky, krve.
Na probodnutí, tak vřelé.
Udusán kopyty, jednorožce.
Položen do krypty, udolán už.

Nuž kdo už, probodne to tělo.
Kdo mu dá ránu z milosti, hle
Kdo rozevře jeho tělo, zanícené.
Jako skála či balvan, ni kámen.
Spadl na zem, už nevstane.
Zůstane tak, už nemůže, umíněn.

Rána za ranou každý den.
Stroj na neštěstí, hoď si mincí.
Šlápl na minu už konečně,
Výbuch bude v pět, budeš tam
Ukaž popiš ten útok, vyleštěný.
Složí ho zas, do podoby lidské?.

Rozložen tou touhou, rozčtvrcení.
Žije hledá svoji nohu, ruku, triceps.
Kopanec ten poslední, je to asi gól.
Vlastní, poražen živý, něco mu ale
chybí. Něco tu smrdí, pach blízké smrti.
Přežije vlastní smrt, na čí pak popud.
Padej odtud, chceš zabíjet pak si to
zasloužíš. Hrdina sem hrdina tam hází
tím slovem tak, že je to vlastně jen děvka
po datu spotřeby, vyčpělá.

 

Autor triceps, 29.08.2020
Přečteno 127x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí