SMYSL

SMYSL

Anotace: 5. nesmyslů.

Gladiátor ponurý.
Skládačka pevně
zneuctěna, marnivě.
Obsah čehokoliv zní.
Odhad hnilobných
potisků, na tvém tričku.

Uhlodána hlava už není,
je z ní jen půl. Vezmu hůl
prostrčím tou dírou vně.
Na dně moře, nejsou vidět
ty tvé hoře, Jen plač, celý
den i celou noc, nic nepřijde
ti na pomoc.

Zvedám hlavu, zvedám obočí.
Koukám se na vás pohledem
znějícím, myslím na to co už
nezní ale bylo, spadlá výmluva.
Oka hmit, ústa zavřená, nos mlčí.
Zrada zurčí, skučí, je objevena.

Vystavěna jako nesmysl, určující.
Nebo zlo neodňaté, jen zaváté.
Sněhem či pískem, utajen ledabyle.
Vstane a ovládne tuto zem, podivnou.
Trochu už nahlodanou, podobno zlu.
To pravé představení, krvavé se chystá.

Autor triceps, 30.08.2020
Přečteno 148x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí