VAGÍNA

VAGÍNA

Anotace: Utekla ze klína.

Segment zalitý.
Beton záporný.
Svědek zabitý.
Útlost změněna.
Explozivní záměna.

Člověk tu dán bez jména.
Korpulentní proměnná.
Zisk zadupán do jména.
Tisíc dalších suší duši.
Čokoláda má je trochu.

Kolotoč nezní kýčovitě.
Jen když je tiše v klišé.
Uskočil před proměnou.
Zasažen tupým člověkem.
Utopen za hranou velikosti.
Ušetřen dán na oltář kostí.

Sdílím slunce jas bez příkras.
Sen se my zdál ten samý zas.
Konec byl patetický slzy ukáply.
Jsme tu jen hosti na té slavnosti.
Dusím se tu lidé jsou tu špinavý.
Tam uvnitř kde se už nikdy neočistí.

 

Autor triceps, 05.09.2020
Přečteno 156x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí