VŠEMOCNÝ?

VŠEMOCNÝ?

Anotace: Troje dveře kam jít, nechcípat.

Sedím uprostřed stínů
Padám neustále chtivě
Sundám slunce z oblaků
Počkám na svůj konec poslední
Uříznu si pamflet uřícený

Rozkročený mezi smrtí
Utajený v tajné čtvrti tikající
Zrozen jenom prostě tak
Vyčnívám skrze hory neustále
Vidím svět nevidím zmatek syrový

Zatajen utajen prosvícen sluncem
Vstávám zrozen hned jako den
Utíkám oči zatýkám nechci znít
Co se má dít krajina stínů uloupena
Není nic slyšet nezní nerozsvítíš upiš se

Ustrojený do mocností slizce vlezlých
Pocit utišený náraz do hlav odříznutých
Šílený pocit torza těla smrt by ho chtěla
Noční stín ve světle uvidíš co jsi právě ty
Mnoho povyků pro vše odklizený pro čtvrtý svět
Nic nelze vše jen štve útok duchů povyk zvuků
Útěk do světů neviděných prosvětlených příšeřím

 

Autor triceps, 19.09.2020
Přečteno 122x
Tipy 1
Poslední tipující: Roser
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jde spíše o celkový pocit, který tě čeká po přečtení. Nebo o více přečtení a hledání emocí, nebo to co je mezi řádky ukryto. No určitě to není mainstream.

19.09.2020 22:42:08 | triceps

Zvláštní dílo, popravdě mi moc nerozumím, ale může to být záměr, obrazné vyjádření tématu...
Proč ne (=

19.09.2020 22:16:39 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí