V OHNI

V OHNI

Anotace: Třináct dotyků

Den utlučen
Noc sražena
Ráno slizké
Moc povýšená
Zním prokletím

Utrhnu zbytek
Netknu se zvuků
Na okraj nepůjdu
Uříznu ostudu
Na kousky znělé

Mele se dychtivost
Zvu na slavnost truchlivou
Vstup je tvoje smrt
Tak vstoupíš už
Uctěn dýkou v zádech

Rostu do šíře
Trucovitost odtemněná
Rozvířím průraznost
Otočím tím vším
Budu zvětšenina

Postel plna povyků
Steny chtíče ukojené
Ještě že by repete
Zdvihám to tvé tělo
Chceš ještě cítit mne

Zdroje utišené
Tak to je vše?
Konec lidstva
Pomíjivosti závan
Marnost udělena
Už včera bylo pozdě

Skrze tvoje meze
Posel veze meze
Nikdy už nebudeš
Nic z tebe nezbude
Jen myšlenka v úžasu
Jednou zcela dojde

Kde jsi hledám
Neznám stín
Jen ten zbyl
Fotka vybledlá
V mobilu pobyt neurčitý

Cár paměti
Pavučina roztržená
Jen smetí už letí
Kolik ještě zbývá
Smotek souvětí

 

 

Autor triceps, 19.09.2020
Přečteno 152x
Tipy 3
Poslední tipující: Isla, Roser
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedla se, dost jsi verše odlehčil, dobře se čte :)

20.09.2020 11:13:21 | Isla

Ten konec je hodně silný, ale celek je též krásný (=

19.09.2020 22:07:34 | Roser

Díky za návštěvu.

19.09.2020 22:34:23 | triceps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí