BALAST

BALAST

Anotace: Tak se tím broď.

Vzpoura němá
Konec nekonečný

Nic ještě břitce netuší

Zákopy v duši

Tuším hnijící suši

Už nic nebolí
Vykouknu trochu
Ztratil svou výšku
Dekapitace němá
Strohost vyčpělá

Utratil zrnka změti
Kousky z paměti
Zralý na jevišti
Msta nebo poprava
Rozčtvrcen měkce
Řev nedokonavý
Otevřel plechovku
Rozevřel knihu
Různých bolestí

Jásot davu
Katarze chorá
Někdo volá
Vytahuje hada
Ne jen střevo
Slepé i to vidoucí
Žije lživě a urputně
Adrenalin nevystačí
Rozčtvrcen postrčen kam
Neunikne smrt kde je
Jsi tu někde přijď

Ztuhnu náhle
Plný kotel války
V zákopech sraček
Nepochopen
Schopen slova
Boj tě volá
Vylez kryso
Olovo už čeká
Je ho řeka
Na tebe tu čeká

Musí ven hned
Kulomet řve
Chcípni člověče
Šrapnely zaryjí se
Dotyk protřelý
Volá maminku
Leží tam
Uspořádán podivně
Je to ještě člověk
Chybí něco
Dost třeba čurák
Krvácí jako prase
Je tam sám
Za tepla podáván

Serenáda řevu
Bolest a prokletí
Zač bojuje za vlast
Nikdo ji nenapadl
Výčnělek moci
Pošli ho tam
Třeba i válku vyhlásí
Jen tak napadl
Diktátor diktátora
Demokracie v křečích
Brečí křičí zurčí
Zuby rozdrcené
Mokvající hnis hustý

Svět na pokraji konce
Lidé hnijící
V sobě něco líc či rub
Nosí tam peklo
Jinému dělají ho
Odsoudí pohledem
Zločincem se kochají
Hlas netečnosti
Moudrost upozaděná
Křivý ksicht morálka utnuta
Dětské porno nehoda
Smrt na jazyku jed rozdává
Slizký pitomý ale hlavně Čech

Svět bortící se hned
Uzmutý korporací
Hlad nebo nadbytek
Zlom čidlo blikající
Vytrhnu ruku z kloubů
Rozkopnu troubu
Uhnu průsmyku
Zbiji tě ze cviku
Únik do podstaty
Zlo jako denní sklo
Padá hvězda či jen bomba
Není už mlád
Nezní staře
Je jen v levelu
Granátu v kapse
Jedu v lahvičce
Blízko skoku z komety
Odvětím jsem bezbřehý
Jen lehce přizdisráč

 

 

 

Autor triceps, 20.09.2020
Přečteno 163x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Isla, ARNOKULT, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bravurní ST :-))

21.09.2020 09:38:08 | Iva Husárková

Díky Ivo moc si toho cením.

21.09.2020 11:59:45 | triceps

:-))

18.12.2020 08:29:36 | Iva Husárková

Každá věta, sloka, hodně výpovědi... Bezbřehá řeka myšlenek. Pěkné i ty sloky.

21.09.2020 07:18:53 | Isla

Díky Islo zahřála u srdíčka tvá slova.

21.09.2020 12:05:10 | triceps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí