FRACEK

FRACEK

Anotace: Obleky na míru nebo na Tondu.

Stav nouze
Obří pouze
Skrčený vznětlivý
Vlitý do samoty
Jediný na světě
Druhý ve vesmíru
Hledá díru
Našel splín
Cože s tím
Odevzdal ponětí
Rozdával objetí
Tak trochu poslední
Kolik že obětí

Vztyčený prostředníček
Kde je večerníček
Čas už zase teče
Včera se jen vlekl
Najdu řeku
Odevzdám ti duhu
Strom jako cíl
Auto namířil
Airbagy propustil
Jaký byl cíl
Propustit tělo
Rozdrtit čelo

Jen stroze odvětil
Oslintaný neduživý
Stále živ jako skříň
Nechce už prý být
Přibit ukřižován
Na posteli
Na stropě celý svět
Odevzdal se z vět
Nechce nic
Odpustil svět
Upocený vztek
Uřícený z cest
Chce jen svést
Do světa bez světla

Bez tebe bez nebe
Mozek nepřítel
Není mu vhod
Odsouzen už v předsálí
Poněkud tupý
Zcela bez šťávy
Možná není mu vhod
Svět si hrubne
Odhalené pocity
Nahý utržen podražen
Nakažen sražen utopen
Stav mysli rozdrásané
Sejmout nejde pohled
Vztek utekl nabobtnal

V půlce té cesty
Odtržen zatažen vysklen
Smích umřel už
Ale prý něco nahradí ho
Zlost nenávist podrazák
Letící pták supů sraz
Svět vyspěl do stádia nula
Chci jen spát
S kým se mám rvát
Nebo jen navždy spát
Utrhnutý protiklad
Nech mně srát
Zkurvený sen
Vypadni ze mně ven
Sním či bdím
Koňmo rozstřižený
Je tu to svinstvo
To tvé tak si ho seber

Ranní vstávání
Rozeberte si sny
Umučený břitce
Co nejde už říci
Jo že jsem v píči
Nebo že jsem v prdeli
Ztrácím zmatení smyslů
Je blažen usne
Kopnou ho do hlavy
Uřežou uši jazyk všechny programy
Kdo že jste
Že prý jen obyčejné zlo
Prostě to tak je
Žádné zázraky se konají
Roztáhnu křídla odlétnu
Podívám se z nadhledu
Jaký že jsem to pták
Prý jen kokot
Nelétající ejakulace
Toho těla poskok
Nízkoprofilový náhled

Snídám úzkost
Obědvám depresi
Večeřím strohost pocitů
Rozhodnost zabila nerozhodnutého
Nejistý v pobytu zde
Kdo tu řve
Kdopak tu umírá
Čí je ta bolest krví podlitá
Sklíčený odumřelý
Nepoznán jenom tak
Je rozpolcen unifikován
Poznávám trpce stín
Vzpomínka ještě utkvělá
Dveře do jiné dimenze
Útok na ničemnou strohost
Padám vstanu ještě už
Rozbit zašit rozpárán zas
Sekyra přeťala hlavu i stín
Padl na zem nevstane již
Dejte mu tam ten kříž trochu níž

 

 

 

Autor triceps, 21.09.2020
Přečteno 126x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí