MASKA

MASKA

Anotace: Nitro plné zátek.

Svítím dobře
Světle modře
Bobr oholen zdvořile
Stůj pohotově
Slez nekleč křič
Ustřihni síť zlovolnou
Pozdvihni hlas zastřený
Utrhni vzkaz
Pokrok nadoraz
Nic jen už strach
Zdvihám hlas
Zarývám prsty
Odkrývám karty
Všichni jsou pnuti
Sliz máš ho na hrudi

Zmiz jako nic
Sestroj noc
Utrhni zlovůli
Rozkroj polovičatost
Zdroj poznáš po vůni
Svět plný obětí
Dětí bez osudu
Ukaž světu ostudu
Nastav zrcadlo nihilismu
Proč máš to štěstí
Prašti pěstí do stolu
Utrhni mouše křídla
Zařvi do ticha zmrde
Vykopej si hroby
Vstaň padni do mdloby
Strhni ten plakát falešný


Smrt všude kam se podíváš
Krach lidstva
Komu zvoní hrana
Svět je hnusné místo
Dotkni se hvězd
Jsou přeci tak blízko
Zvedám dítě rozdrcené
Ups dron se spletl
Hraje hru na konzoli
Ne zabíjí lidi děti ženy
Trn zapíchnutý v kůži
Bolí je zarputilý
Gesto naplněné hnisem
Hniloba v lidech
Špinavost převlečená
Mlč hubu už drž
Slunce svítí potemněle
Zvrácenost slaví budoucnost

Tak už skoč
Vytáhni pojistku
Zmáčkni spoušť
Bodni bodej hlouběji
Skrč se uteč na zteč
Dones zázrak
Natáhni prak
Vystřel kouli ocelovou
Vkroč vstříc nevyhnutelnosti
Strč prst skrz krk
Zazněl zvuk střelba z děla
Letí atomovka zdraví Hirošima
A ještě jedna Nagasaki taky
Lidská zvěrstva nepotrestána
Rozložen na součástky
Nic tam nebylo
V hlavě jen sláma
Kdo to byl
Prý nějaký Trump
Lidská zrůdnost
Biologická odmlka

Utopený světlonoš
Ve slzách všech dětí světa
Všech kteří jsou vyňaty
Z lidského života
Narozeni do neštěstí
Vyplivnutí jako smetí
Vyhozeni na skládku
Utopeni v kapce mléka
Vyříznuti jako choroba
Utajeni přede všemi
Sklopen zrak výstřel z kuše
Podříznuté hrdlo teče světlo
Odstrčený na okraj dění
Nic se nezmění
Sám sebou zanícení
V pekle místa dosti
Skončí tam lidský klam
Vroucí voda pro tebe
Vyhozeni jako odpad
Zrození a zamítnutí
Bůh jen šidítko pro dospělé
Ocelové lanko přes cestu
Jede na motorce hle dekapitace
Zním zněle krví potřísněn
Odjištěn další klam zní
Lid nebo masa prostě smrad
Vůdce ne nácek
Odklopil petlici nenávistí
Ubitý masou zrůd
Padá listí na to tělo umlácené
Věříš ve spravedlnost
Nebo v Santa Clause
Země je prý placka
Padla další facka
Zrak vidí ty monstra
Spíše kusy hoven
Smrdí celý den směle
Fuj odkliďte to svinstvo
Utápím se v mlze
Odvracím zrak
Nechci být viděn
Nechci tě znát
Moře tajemství
Oceán podlostí
Dekorace vlezlá
Opona zatažena
Ležím tam neoblíben
Tichý v poloze zurčící

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor triceps, 21.09.2020
Přečteno 164x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí