VĚC

VĚC

Anotace: Už dávno vytažený ze zásuvky.

Slib nemohoucí
Klid před bouří
Smršť kolemjdoucích
Návštěva komičnosti
Důstojnost poražena
Chtěním být náhle nahrazena
Světlo jen pro tebe
Tma jen jako srážka bytostí
Kruh už uzavřen
Kdo je v něm
Ty nebo všichni ostatní

Krach lidskosti
Otupené ostří
Krok do prázdna
Schránka plna nemocí
Vítězství nebo náhražka
Zakrvácená otázka
Dlí možná ani už není
Jen sny ty nebolí
Kdo jsi
Co už jsi jen ty
Vznícená důstojnost
Svraštělé obočí
Prázdný pohled

Řetězec událostí
Slova jako perly
Krajina stínů
Zbytečnost udušena
Krize jasnozřivosti
Vybělené kosti
Nemoc jako bezmoc
Neviděna utracena
Zuří triumfální posedlost
Něco jako život sled bezmoci

Jen zlost ta tu zbyla
Je tam v tobě uvnitř
Rdoušen uceleně
Křičím pomoc truchlivě
Srážka bolesti dosavadního bytí zde
Otázka na níž není odpovědi
Už to víš
Poznáš pocítíš
Nevědomost tak bolí
Den za dnem
Vyrostu v noci ve dne ztracen někde
Umíněnost rozeklána mečem
V křeči brečí deštěm posloupností
Zavři dveře ty poslední
Za nimi už nic není
Jen další břemeno tak velmi těžké

 

Autor triceps, 07.10.2020
Přečteno 161x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí