PATNÁCT

PATNÁCT

Anotace: Jen pomalá slova.


Díra v zemi
Otevřené hřmění
Slůvka zatoulaná
Jako ovce hnaná
Na porážku
Srážka cupitající
Krajina posetá ukrutnostmi
Zvuky urputné ničemnosti
Noc oděná na fiestu
Zem udupaná tisícerými kopyty
Jsi to ty

Je to on
Zvony voní ocelí
Srdce zvoní
Jen ničemnost monotónní
Zvrácená poníženost
Krutost zvaná též jako civilizace
Prý božím slovem promlouvá
Cesta do pekel a zpět
Zpěv ničemnosti
Lest a lež nevěř té cestě

Produkt bůh prodáván
Kup si odpustek
Bible kniha plna podivností
Zloby ukrutností autorizoval ji bůh?
Ne jen člověk nádoba všeho zlého
Rukojmí pro všechny ničemnosti je prý on
Vše se děje v jeho jméně
Opovrhuji tebou člověče
Země není pokusné morče pro tebe
Nejsi hoden
Přesto dále plozen
Ubohý zbabělý podlý
Tanec zvoucí do nekonečnosti zla
Fanatismus a nenávist nevyléčitelné nemoci uhnětené do podoby člověka
Zrůdnost zabalena do slov nikdy nevyřčených


Autor triceps, 08.10.2020
Přečteno 139x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí