BĚSY

BĚSY

Anotace: Vystrčen jazyk do cudnosti.

Chtěl bych být umanutě chytrý
A taky stoicky úžasný
Hledět na svět unikat a jen zírat 
Zastavím průlet
Odnikud nikam
Jenom zde vnikám
Potichu dýchám
Život umanutý rozmáchlý
Nevěřím snům
Prověřím zítřejší tmu

Utíkám zatím nechycen
Odchází vzpomínka
Vybledlá fotografie
Proč se nesměješ
Prolétá vesmírný koráb
Pořád jsem jen zlořád
Nebo to jsi ty
Nevěříš slovům
Písmenka složena
Věta postavena
Spadla až úplně dolů

Propadlo tě napadlo propadlo se náhle nestřeženě chvěje
Už jen kmitá nohama
Nezlomil se vaz
Kurva zas
Dusí se několik minut
Už to nikdo nevidí
Skočil na něj komfortně zatížil
Už prasknut
Odešel a už nepřijde
Už se nikdy neohlídne
Udělal to
Memento plíživé

Sedím na okraji postele
Vstal jsem zpitomělý
Zase se to stalo
Včera taky
Nastartuj to
Jsi prý pokažený
Jo chtělo by to vyměnit
Tomuhle hlavou zakroutit
Na pozdravy neodvětit
Rozvěsit jeho vnitřnosti po místnosti
Kanibaly na party pozvat
Zastavit přísun debility
Lidi padají z výšky
Nic jiného nezbývá
Neštěstí nenávist probudilo
Člověk prázdný nacpěte ho

Déšť kape na svět šlape
Na čele přistane překvapí
Svět plný roztodivných závratí
Spím spánkem
Žiji životem
Umírám smrtí
Co je mezi tím
Život zkurvený vyjebaný
Zázraky jen vyzvracené
Dotýkám se změti podlitin
Na mé tváři
V tvém ksichtu
Do penálu strčím tě
Třeba dnes
Odstrčím souvětí
Povím jedno slovo
Smrt

Hubu drž vezmi nůž rozkroj epigram

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor triceps, 14.10.2020
Přečteno 162x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí