Časování

Časování

Anotace: ... poprvé, podruhé....naposledy...potřetí. .naposledy ..nikdy.. počtvrté... navždy... nikdy...tak nikdy...

Sbírka: Bilancování

Přitažlivost zemská.
Nemyslitelná.
Jestli mi někdy prestaneš chybět.




Těch tisíc mil v myšlenkách daleko.
Vystřídal tři osobnosti.
Houževnatě touží poznat.
Víc.



Odžila tři životy.
V mezičase.
Na měsíc a zase zpátky.




Nevracej se.
Pohyb má být kupředu.
Jako slon dupe po vaječnych skořápkách
Nejradši bych to smazala jako křídu.




Vždycky, když se mi něco povede,
Mám chuť ti to říct..
I kdybys nakrásně pojal těch tisíc koček za své.



Tam někam hluboko pod kameny smíření.
Jsi tolik jiný.
Daleko přede mnou.
A já chci tě tolik zapomenout.




...nebo mít.
Autor Loveless, 15.10.2020
Přečteno 251x
Tipy 11
Poslední tipující: kudlankaW, mkinka, V.N.Losinský, Akrij8, maliska, Donne, ARNOKULT, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se mi hodně líbí. Pěkná práce.

15.10.2020 12:42:51 | šerý

Povedené je to moc

15.10.2020 11:33:43 | petrzal

Milovala jsi zkrátka víc
..milá Loveless
..snad ještě čas
..někomu to trvá dýl
..než se ty rány zahojí
..úplně to nezmizí
..ale budeš stále
víc a víc..silnější. *ST ;)

15.10.2020 11:29:40 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí