DEMO

DEMO

Anotace: Radno zrůdnost?

Jsem si cizím
K sobě se plížím
Nevěřím padám vstávám
Zaseknutý rozkrojený jen domnělý
Slýchám trávu kakat
Zuby cvakal tak moc plakal
Chtěl být dnem jdoucím vesele
Není už nic jen tón znějící falešně
V tvém hlase tak moc ho slyším
Radši tě ztiším
Úplně tě zruším hnedle

Vítr brouká
Píseň už vyčpělou
Zbourá dům
Nebo nechá jen půl
Už je starý možná
Utopen v dlaních
Na rozhraní
Jdoucí kam
Na konec všeho
Zdvihám to co mi po té cestě upadlo
Mezi prsty proteklo

Natažený prak
Střílím chmýří
Skutek náhle utekl
Nic neřekl
Úžas v němém hávu
Podlost všude kolem
Schována za úšklebkem
Tvorové úporní
Nelení pokryti neviditelnými jedovatými trny
Bodají proč nejsou jako potřebné včely ve smrti zacykleni bodnutím

Utíkám do nikam
Jsem zde upoután
Svými nemocemi
Už přezrálý padám ze stromu
Srdce v záporu
Ničemně odmítán
Pokrytectví zdejší status quo
Nelení lidi promění
Zombie nenávisti
Uloupené generace
Život zmařen už od zrození

Na barvy si tu rádi hrají
Poznávací znamení
Tmavý ksicht stačí
Odsouzen už jest
Prý demokrati
Nebo náckové
Pokryti pokrytectvím
Veřejné tajemství
Země pokryta pavučinou rasismu
Veřejný ochránce lidských práv ale jen těch bílých
Pedofil s shůry špinavý prohnilý už hnijící pat-vor hnusný tady zdejší nejpodlejší

 

 

 

Autor triceps, 15.10.2020
Přečteno 115x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí