HLUBOCE

HLUBOCE

Anotace: Zasažen zvůlí obnažen.

Panáček složitý
Asi je rozbitý
Svět nemytý
Špinavě odměřený
Lovec pocitů
Vzruch emocí
Stoupám do příkrých schodů
Náhle padám dolů
Unesu příkrost
Důvtip rozlitý

Šuplíky plné
Moudrosti uzavřené
Pitomost k vyžádání
Lidé zvěstovatelé ničemnosti
Lidé na lásku umírají
Proces odmítání té pravdy
Čí z těch sedmi miliard
Cítím smrad klopýtající
Rány plné hnisu
Bortící se hněv

Sova jako noty
Sloky souvětí
Mrak plný tendencí
Dveře otevřené do nebe
Ne to není cesta pro tebe
Zebe studený pot
Jen jeden kamenný schod
Zrod světa
Všude samý plot
Rozparcelovaný svět

Umučen otázkou i odpovědí
Zorné pole s hledím
Hvizd co nese se hrdě vzduchem
Projde mým i tvým uchem
Poslední krok kam
Do prázdna
Už to není lidská bytost
Zaznělo to hřmotné ticho
Srdce už vůbec nezní prudce
Poslední kapka skápla

Autor triceps, 15.10.2020
Přečteno 122x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí