MRZUTOST

MRZUTOST

Anotace: Nechoď po nebi bos.

Smím prosit
Trávu kosit
Břitký smích
Ledový klid
Zřetelný nositel
Nerudný spasitel
Pytel plný zázraků
Stín útlaku
Slzu zamáčkni

Nepros o milost
Hrdě svou hlavu nos
Zmítaný pokleslostí
Zaťal zuby
Už se chlubí
Země studí
Nutně zrůdný
Člověk na pokraji
Okraj nezřetelného
Spí jak zabitý

Odešla naděje
Realita drsná
Poklesl v kolenou
Padá na úrodnou zem
Těžce zvedá to své tělo
Utápěn v beznaději
Zvonky tiše znějí
Zřím tě tiše
Vidím trucovitě
Mravenci v břiše
Útok zklamané duše

Morbidní konec
Poločas rozkladu
Únos všech nápadů
Nohu za nohou už nekladu
Ukradnu náladu
Nevrátím popadnu
Svět jež jen civí
Každou chvíli
Celou věčnost
Noc klepe na dveře
Sebou vezme tě
Ráno zas vrátí zas
Nevracej nech mě spát

Autor triceps, 25.10.2020
Přečteno 131x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí