NIC MOC

NIC MOC

Anotace: Přejdi na hlavách dav jednorožců.

Zavřu oči, přivřu pusu.
Zatajím dech, nikomu
o něm nic neřeknu. Už
se dusím, zkusím umřít.

Zle my je kdo mi pomůže.
Jen ten jenž tvou hlavu nosí.
Utíkám do různých realit.
Jsem tam skryt před děsem
bytí. Jsem, tu nač pročpak pro
co, zavírám oko, pak to druhé.

Už tu nejsem, do tmavé noci
umělé jsem zmizel. Skrývám
se tam před spiknutím ojetin.
Zvuk mě ruší, zamknu uši vytáhnu
zástrčku. Svět se my nabízí, jako
děvka píču ukáže. Realita pochybná.

Svítím do dáli jako maják uzrálí.
Zde jsem jeden z mnoha miliard.
Ztrácím se, nikdo mně nevidí. Tu
zemřu, jen tak trošku. Smrt levná
odpověď na ten tvůj svět zkurvený.

Zavřel krám ztichnul minimum objevil.
Srocený dav, nebo masa plná masa.
Zvětšenina není dobrý nápad, co tě napadl.
Hrůzostrašný děs odnes mně někam hned.
Zavři dveře na petlici, zažehni svíčku ustrašenou.
Zhasni svět včera již bylo pozdě, nebreč neplakej.
Zítra přijde další, ale asi tak stejně zkurvený.

 

Autor triceps, 01.11.2020
Přečteno 147x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí