POLOVIČATĚ

POLOVIČATĚ

Anotace: Znuděn obrazem v zrcadle.

Jenom zavřu pitomost.
Vyvřu jako kus něčeho.
Zavřu oči a hned skočím.
Zapálím ten benzín, potichounku.
Znuděně vyzvu kata, ku zbídačení.
Ve vězení středověkém, pravda v nedohlednu.
Krčí se tam v koutku, křičí bolestí.

Zkusím jestli probodnutí kůlem zabíjí.
Napíšu notu téměř poslední, než do
vzduchu náhle vyletím. Svíjím se jako
had, stydím se tuhle hru už nadále hrát.
Je tu krach lidství, bez té hlavy se fakt
špatně myslí. Kutálí se po silnici, hrají
s ní fotbal malí kluci znudění životem.

Volám haló to už stačí, myslím tu
koupel v té kyselině. To tělo už je
rozpuštěno, třeba ještě vypustit.
Znuděně a téměř bez hnutí mysli.
Někdo do mně vystřílel dávku z
kulometu. Prý jsem se mu nelíbil,
vyřešil tak otázkou mého nebytí, náhle.

Ospale křičím, ještě ne podříznu tě
hned. Tepna ráda odpustí té krvi,
která z tebe vytéká. Pro debila zcela
zbytečná. Náhlé ticho jež trhá boltce
ušní. Odjištěn provlékán dírkami mezi
ploty, tak trochu rozvrstven. Usrkávám
taje zlovolnosti, blbost vždy zvítězí.

Slova vyndávám si je z pusy, nejdou
zandat zpět. Nu ani ten zpěv, spolehlivý
zabiják šedé kůry mozkové. Ten svět tak
trochu nepřívětivý, ku mne. Strádám bádám
jak a proč, prý jsem notně zastaralý tip. Prý
už se tací nevyrábí, celkový upgrade nebo
smrt. Vylepšení je nad mé síly finanční, smrt
jako luxus pro pozůstalé.

Uteču setřu ze sebe ten hnus, myslel jsem
obličej nebo spíše ksicht. Zlomil jsem už hůl,
dělo hodil do žita. Nemusíš prý moc ten svět,
on asi také tebe moc ne. Zběhl z války o prostor
o vodu o naftu, prostě o svobodu. Ta se blíží
oči se mi klíží, spánek jediná dobrá věc, jinak
běs.

Lehni si na silnici a můžeš rovnou zdechnout.
Naposled vydechnout říct pár peprných slov.
Deaktivovat všechny rozmlátit na součástky.
Ti co si to zaslouží, ti co jsou tvými nepřáteli.
Náhlý výbuch plynu, srážka smrtelná s autem.
Neotřelé přejetí tankem v dopravě dálniční.
Nu prostě samé náhody, do nepohody zastrčené.
Svět se posral a hnusně smrdí, každým dnem.
Seru na vás lidi, co mě máte taky v píči. Otočím
vypínačem vypínám svět, na tisíc pět set let.

 

Autor triceps, 09.11.2020
Přečteno 119x
Tipy 2
Poslední tipující: Isla, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, spánek by byl spolehlivě dobrým pomocníkem úplně na všechno. 1500 let by planetě mohlo stačit. Někdy blbost opravdu vítězí, jak píšeš. A každý člověk je originál. Nemůžeme být někým jiným než jsme.

09.11.2020 17:19:29 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí