KRMELEC

KRMELEC

Anotace: DOBROU NOC MOC

Zemřel král, ať žije king.
Šeptej mi do ucha neoswing.
Zatni pěst, udeř ten obličej hned.
Zurčí potok, chladný a nevlídný.
Zázraky se nedějí, jen se chystají.

Položím si tě na postel, svléknu tě.
Prozkoumám jazykem, to tvé tělo.
Co my řekne, co skrývá na co se dívá.
Dere se na svět, neví co ho čeká.
Deka je teplá, přivine se, není vzteklá.

Město plné světel neónů, doprovod kýče.
Sním si sen, sdílím prázdnotu prostojů.
Utrousím pár písmenek, nebo celou větu.
Konverzace ustala, když už neměl obličej.
Není už co šukat, tělo ohořelé na popel.

Zdrcující pravda nebo lež, stojí ještě ta šikmá věž.
Kdy už spadne, tělo chladne voda tě utvoří.
Přetvoří zmátoří se krutost, nade vší rozporuplnost.
Bác spadl tác, je to škoda byla tam hlava člověka.
Utočím na předzvěst mnohých lstí, lží a podvodů.

Zpráva hrála v hlavě tanec, zlostný ranec úlomků.
Nic už nezní, zvon ztratil své srdce, mlčí a rve uší.
Otrávená bezmoc, krotký uzel sémě zlovolnosti.
Host nebo predátor, chce tvou noc, možná chtivě moc.
Spolkni tu tabletu, bez chutě, utlumený, poddajný, umořený.

Autor triceps, 23.11.2020
Přečteno 142x
Tipy 3
Poslední tipující: Yry, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí