NETFLIX

NETFLIX

Anotace: Zírá do stěny.

Znuděný cíl už
zasáhnutý. Pryč
ze všemi motivy.
Ty jenž jsi bez
vinny, přihlas svou
duši. K určení bzučení,
v tvé hlavě jen dogma.

Prohraná sázka, špinavá
cháska. Procházka po temeni
hlavy. Kření se smíchem
už dávno zardoušených.
Zůstal jen hlas, vycenil
zuby. Skládka umořených
zbytečných zvráceností.

Outsider, promrhaná
doutnajících posedlost.
Vznosná noc, útlé klení.
Zvonek jež už nezvoní.
Domek z karet, kdo tam
bydlí vynes eso, nes ho.

Prolhaný důvod, snůška
nářků. Sázka na třináctku,
vrkající podlý nudný sup.
Zvuk není slyšet, bude
pršet, zmocněnec pekla.
Ustřelíš mu hlavu, kulka
nevratná zkouška hněvu.

Mozek na výletě, po stěně.
Už nezní, kolidujícími myšlenkami.
Zázrak, jež se náhle postavil.
Jeho i tebe, vedle sebe.
Sezdán, odevzdán, potrestán.
Šedá hmota, krev a hmota.

 

Autor triceps, 25.11.2020
Přečteno 125x
Tipy 3
Poslední tipující: Yry, Vydima27
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí