Moci zas vylézt na palmy

Moci zas vylézt na palmy

 

 

Moci zas vylézt na palmy

A dole víno si dolejem

Duši mi ničí napalmy

A vesmír obchody s olejem

 

Nesmět už a též nemoci

Sdílíme životy celebrit

Než nám je zničí nemoci

Koho bít? Koho pak velebit?

 

Vytáhnu eso trumfové

Ale co dneska s ním přebiji?

Ve vodu změní Trumpové

Víno dřív nežliho vypiji

 

 

Autor R.K., 30.11.2020
Přečteno 125x
Tipy 9
Poslední tipující: BArBArKO, Emily Říhová, Donne, jenommarie, Psavec, praetorian, Rozmarýna, Marten, ccigg
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí